Medewerkers


S.M. Huismans
S.M. Huismans
Huisarts

Dokter Huismans is vanaf 1990 huisarts in Sneek. Sinds 2001 is hij opleider bij de Huisartsopleiding van het UMC te Groningen. Hij wil moderne huisartsenzorg leveren op een ouderwets persoonlijke manier.

H.G. Huismans-Zijlstra
H.G. Huismans-Zijlstra
Praktijkverpleegkundige

Mw. Huismans controleert in de praktijk de patiënten met chronische ziekten als diabetes, hoge bloeddruk en astma/COPD. Zij kan u begeleiden bij het stoppen met roken. U kunt tevens bij haar terecht voor reizigers advisering.

Hanneke Pijl-Pijpers
Hanneke Pijl-Pijpers
Doktersassistente

Hanneke is in dienst van de praktijk sinds 2004. Zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zij plant de spreekuren. De uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek worden door daar gedaan.

Loes Tromp-vd Laan
Loes Tromp-vd Laan
Doktersassistente

Loes is in dienst van de praktijk sinds 1992. Zij werkt op woensdag en vrijdag. Zij regelt de afspraken voor de spreekuren van de artsen. 's Middags heeft ze een assistentespreekuur. Zij werkt ook als verzorgende in het Bonifatiushuis te Sneek.

Annie Altenburg
Annie Altenburg
administratief medewerker

Annie is in dienst van de praktijk sinds 2009. Zij verzorgt de declaraties bij de zorgverzekeraars en doet diverse andere administratieve taken.

J. Strating
J. Strating
Arts in opleiding tot specialist, huisarts

Mevr. J.Strating, huisarts in opleiding, is in de praktijk werkzaam van 1 september 2014 tot en met 1 september 2015.