Medewerkers

S.M. Huismans

S.M. Huismans
Huisarts

Dokter Huismans is vanaf 1990 huisarts in Sneek. Sinds 2001 is hij opleider bij de Huisartsopleiding van het UMC te Groningen. Hij wil moderne huisartsenzorg leveren op een ouderwets persoonlijke manier.

H.G. Huismans-Zijlstra

H.G. Huismans-Zijlstra
Praktijkverpleegkundige

Mw. Huismans controleert in de praktijk de patiënten met chronische ziekten als diabetes, hoge bloeddruk en astma/COPD. Zij kan u begeleiden bij het stoppen met roken. U kunt tevens bij haar terecht voor reizigers advisering.

Hanneke Pijl-Pijpers

Hanneke Pijl-Pijpers
Doktersassistente

Hanneke is in dienst van de praktijk sinds 2004. Zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zij plant de spreekuren. De uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek worden door haar gedaan.

Loes Tromp-vd Laan

Loes Tromp-vd Laan
Doktersassistente

Loes is in dienst van de praktijk sinds 1992. Zij werkt op woensdag en vrijdag. Zij regelt de afspraken voor de spreekuren van de artsen. 's Middags heeft ze een assistentespreekuur. Zij werkt ook als verzorgende in het Bonifatiushuis te Sneek.

Annie Altenburg

Annie Altenburg
Administratief medewerker

Annie is in dienst van de praktijk sinds 2009. Zij verzorgt de declaraties bij de zorgverzekeraars en doet diverse andere administratieve taken.

Eva Elbert

Eva Elbert
Huisarts in opleiding

Tot 1 februari 2019 is Eva Elbert als huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk. Voor haar het 3e en laatste jaar. Na dit jaar kan ze als volleerd huisarts aan de slag.

Hannie Buwalda

Hannie Buwalda
GGZ praktijkverpleegkundige

Mevr. Buwalda voert in onze praktijk op de donderdagen gesprekken met patiënten waarbij psychische zaken spelen. Ze heeft veel ervaring op dat terrein. De andere dagen van de week werkt ze op de afdeling dagbehandeling van de GGZ. Daar begeleidt ze patiënten die door complexe psychische problemen in een crisis zijn geraakt.